Sim only of een goedkope prepaid?

Een sim only abonnement of een sim only prepaid? Het enige wat de twee soorten manieren om gebruik te maken van uw mobiele telefoon gemeen hebben is dat ze niet worden verkocht in combinatie met een telefoon. Het voordeel van het losverkopen van deze sim only oplossingen zorgt ervoor dat ze vaak een stuk goedkoper zijn dan andere mobiele telefoonabonnementen.

Voordelen van een sim only abonnement

Sim only abonnementen hebben ten opzichte van mobiele telefoonabonnementen die in combinatie met een smartphone worden verkocht een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat u maandelijks veel geld bespaart omdat de abonnementen een stuk goedkoper zijn voor hetzelfde product. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat u in plaats van €50,- per maand naar €30,- gaat als u overstapt op sim only. Een besparing van €240,- per jaar!! Naast de kosten zit u bij een standaard mobiel telefoonabonnement vaak vast aan een jaar of een tweejarig contract. U kunt dus niet meer naar een lager abonnement switchen als u een te grote bundel heeft. Ook is opzeggen bij ontevredenheid in dit termijn niet mogelijk. Bij sim only abonnementen is er de mogelijkheid om te kiezen voor een sim only met maandcontract. Wel zo flexibel!

Voordelen van een sim only prepaid

Een goedkope sim only prepaid wordt ondanks de erg populaire abonnementen nog steeds aardig veel verkocht. Sommigen willen namelijk niets liever dan de overzichtelijkheid van een goedkope prepaid simkaart. Het voordeel van een prepaid simkaart is dat u nooit meer betaald dan uw mobiele telefoongebruik. U betaald namelijk geen abonnementsprijs maar precies het bedrag voor de belminuten, sms’jes en eventueel het aantal MB’s die u gebruikt, ook een prepaid simkaart met internet is dus tegenwoordig mogelijk. Naast het kostenplaatje is een sim only prepaid erg overzichtelijk. Doordat u van te voren uw simkaart dient op te waarderen weet u precies hoeveel u aan uw telefoongebruik kwijt bent. Dit is ook de reden waarom de prepaid variant nog steeds veel wordt gebruikt voor kinderen.

Previous post: