Dagbundels en maandbundels

Bij prepaid internet voor de mobiele telefoon maak je doorgaans gebruik van ofwel dagbundels ofwel maandbundels. Een dagbundel zal gemiddeld iets duurder voor je zijn dan wanneer je direct kiest voor een maandbundel. Bij een maandbundel heb je bijvoorbeeld voor slechts 10 euro al de beschikking over enkele honderden Mb’s gedurende de periode van een maand. Dit is dus behoorlijk wat en daar betaal je dan toch relatief weinig voor. Een dagbundel kost je vaak 1 euro en daar heb je dan zo’n 20 Mb aan data voor. Een dagbundel duurt ook echt maar een dag, maar als je zo nu en dan eens een dag prepaid internet nodig hebt is een dagbundel uiteraard een uitstekende oplossing.

Activeren bundels

Het activeren van je dag- of maandbundel kun je doen via de sms. Zo werkt het in elk geval bij Tele2, want door middel van het versturen van een sms naar een servicenummer van Tele2 kun je dan met de speciale activeringscode zorgen voor activatie van je prepaid internet bundel. Het is wel zo dat je dan al over beltegoed van Tele2 moet beschikken, want de kosten van je prepaid internet zullen uiteindelijk met het beltegoed wat je op je telefoon hebt staan worden verrekend. Voordat je bij Tele2 gebruik kunt maken van prepaid internet moet je dus wel al klant zijn bij Tele2, maar ook dit is zo geregeld door simpelweg het bestellen van een prepaid simkaart.

Een prepaid simkaart bestellen doe je via de website van de provider. Heb je de prepaid simkaart, dan kun je er dus voor gaan zorgen dat je ook prepaid kunt gaan internetten met je mobiele telefoon.

Previous post:

Next post: